Nieuw onder de zon

Een vernieuwende manier om woningen te verkopen is deze aan te bieden met een lage VANAF-prijs en te verkopen met opbod. Zo wordt de woning aan een aantrekkelijke prijs onder de marktwaarde te koop aangeboden. Er wordt een grote groep potentiële kopers bereikt en er is veel interesse voor de woning. Ieder geïnteresseerde kandidaat kan daarna schriftelijk een bod uitbrengen. Gezien de verkoper vrij is het hoogste bod al dan niet te aanvaarden, is er geen risico dat de woning te goedkoop verkocht wordt. Integendeel, er is een grote kans dat de biedingen de verwachtingen overstijgen!

Het succes van deze verkoopsformule per opbod is gebaseerd op 2 onweerlegbare gegevens:
1/ er zit altijd een koper bij de bezoekers van de eerste maand
2/ kopers zoeken een unieke aankoopkans tussen het grote aanbod

Geen openbare verkoop

Deze verkoop per opbod is géén openbare verkoop en brengt er ook niet de nadelen van mee. Er wordt zoals bij elke ander woning te koop ruimschoots publiciteit gemaakt, bezichtigingen onder begeleiding van de makelaar georganiseerd en bij een aanvaardbaar bod een compromis opgesteld. Bij een openbare verkoop dient een koper de hogere aankoopkosten te dragen (kosten voor het organiseren van de zitdag zijn ten laste van de koper) waardoor kopers hierdoor afgeremd worden. Dit is niet zo bij de verkoop per opbod waarbij enkel de normale aankoopkosten gelden (registratierechten / btw).

Juno Vastgoed - Uw makelaar

Juno Vastgoed biedt u graag deze alternatieve en vernieuwende verkoopwijze aan. Kom vrijblijvend langs op kantoor of stuur ons een mailtje en we geven u hierover graag meer uitleg! De verkoop per opbod kan wanneer gewenst aangevuld worden met tips en advies om uw woning optimaal en verkoopsklaar te presenteren zodat het hoogst mogelijk bod kan verkregen worden. Meer informatie over verkoopstyling vindt u hier.

Interesse?

Heeft u vragen of wenst u bijkomende inlichtingen? Laat het ons weten via onderstaand formulier. Wij contacteren u eerstdaags.