Binnenkort nieuwe site!

23 - 06 - 2018

Sneak peek van onze nieuwe website grin

Lees meer

Verlof

07 - 05 - 2018

Beste klant, we gaan er even tussenuit! Ons kantoor is gesloten van donderdag 10 mei tot en met zondag 13 mei. Hartelijk dank voor uw begrip!

Lees meer

Gebruik eens een drone!

21 - 04 - 2018

Geef de verkoop van je woning een boost door dronefotografie. Bovendien werkt Juno Vastgoed steeds met een professioneel fotograaf om de woning optimaal te presenteren.

Lees meer

Onze nieuwbouwkrant!

20 - 10 - 2017

Juno Vastgoed heeft een groot aanbod aan nieuwbouw in de regio. We bieden verschillende projecten aan in alle mogelijke bouwfases: lees verder voor meer info!

Lees meer

Een tweede of verhuurde woning - wat met uw belastingaangifte?

18 - 05 - 2017

Indien u slechts één woning bezit en er zelf in woont en afbetaalt dan zal uw aangifte vrij eenvoudig zijn. Er zijn wel nog een groot aantal bijkomende omstandigheden waarbij u de fiscus dient in te lichten over uw woonsituatie.

Lees meer

Leegstand in Zottegem

10 - 05 - 2017

Vraag je je af hoe het zit met belasting op leegstand in Zottegem? Dan vind je hier meer info over hoe dat precies zit!

Lees meer

Met vastgoedstyling verkoopt uw huis beter!

16 - 12 - 2016

De eerste indruk bij de verkoop van een huis is héél belangrijk en daarom wordt steeds meer een beroep gedaan op vastgoedstylisten. Vastgoedstyling bewees zijn nut de afgelopen jaren in verschillende landen en dit dringt nu ook door in België.

Lees meer

Zo houd je spinnen buiten: 5 tips

20 - 10 - 2016

Niemand ze graag komen maar spinnen zijn eigenlijk vrij onschuldig. Tijdens de herfst zoeken ze de warmte van binnen op. Hier enkele tips hoe je ze kunt buiten houden met natuurlijke middelen.
 

Lees meer

Meerwaardebelasting bij verkoop

06 - 04 - 2016

Stel dat je een tijdje geleden een woning hebt gekocht die je nu opnieuw van de hand zou willen doen. Moet je daar dan meerwaardebelasting op betalen of niet? En hoeveel bedraagt die meerwaardebelasting dan?

Lees meer

Huren met proefcontract

03 - 03 - 2016

De Vlaamse regering overweegt een proeftijd van 1 jaar in te voeren bij verhuur aan kwetsbare groepen zoals bijvoorbeeld allochtonen of alleenstaande ouders. Gedurende die periode stelt een derde zich borg zodat de verhuurder zeker is dat hij zijn huurgeld ontvangt. Zowel verhuurders, huurders als makelaars reageren voorzichtig positief. De grote vraag is wie dan wel borg zal willen staan.

Lees meer